De ervaring van een cocktail maar dan zonder alcohol

De interesse voor de infusie en herkomst van smaak inspireerde Franklin & Sons om een assortiment alcoholvrije, gearomatiseerde sodawaters te creëren.

 

Gekoeld en geserveerd in een wijnglas, gegarneerd met fruit en ijs staan ze garant voor de smaak en verfijning van een echte cocktail – maar dan op een alcoholvrije manier. Ideaal voor wie Bob is of bezig is met zijn gezondheid, maar toch graag geniet van een avondje uit met vrienden en familie.

Perfect serve

Giet Guava & Persian Lime with Root Ginger Soda uit over ijs.

Garneer met een kwartje limoen en een plakje gember.

Serveer in een hoog wijnglas

Proefnotities

Tropische guave geeft een frisse en fruitige smaak, die perfect in evenwicht wordt gehouden door de pittige zuurheid van de limoen. De gemberwortel komt aan het einde naar boven voor een intrigerende, warme toets.

Perfect serve

Giet Guava & Persian Lime with Root Ginger Soda uit over ijs.

Garneer met een kwartje limoen en een plakje gember.

Serveer in een hoog wijnglas

Proefnotities

Tropische guave geeft een frisse en fruitige smaak, die perfect in evenwicht wordt gehouden door de pittige zuurheid van de limoen. De gemberwortel komt aan het einde naar boven voor een intrigerende, warme toets.

Perfect serve

Giet Pineapple & Aromatic Cardamom with cracked Cubeb pepper Soda uit over ijs.

Garneer met een schijfje ananas.

Serveer in een hoog wijnglas.

Proefnotities

De levendige, tropische smaak van de ananas krijgt een unieke toets dankzij de kruidige kardemom en gekneusde cubebpeper – doet denken aan een tropische cocktail.

Perfect serve

Giet Pineapple & Aromatic Cardamom with cracked Cubeb pepper Soda uit over ijs.

Garneer met een schijfje ananas.

Serveer in een hoog wijnglas.

Proefnotities

De levendige, tropische smaak van de ananas krijgt een unieke toets dankzij de kruidige kardemom en gekneusde cubebpeper – doet denken aan een tropische cocktail.

Perfect serve

Giet Pomegranate & Floral Hibiscus with delicate Rose Soda uit over ijs.

Garneer met granaatappel.

Serveer in een hoog wijnglas.

Proefnotities

Een delicaat aroma dat voor een zoete, subtiele granaatappelsmaak zorgt in combinatie met zomerse bloemennoten van hibiscus en rozen.

Perfect serve

Giet Pomegranate & Floral Hibiscus with delicate Rose Soda uit over ijs.

Garneer met granaatappel.

Serveer in een hoog wijnglas.

Proefnotities

Een delicaat aroma dat voor een zoete, subtiele granaatappelsmaak zorgt in combinatie met zomerse bloemennoten van hibiscus en rozen.

INFUSED_SODA'S_LABELS_Tekengebied 1.svg
INFUSED_SODA'S_LABELS_Tekengebied 1 kopie 2.svg
INFUSED_SODA'S_LABELS_Tekengebied 1 kopie.svg