Bacardi anejo cuatro met Franklin & sons ginger ale

Deze vier jaar oude golden rum die geïnspireerd is op het original recept van oprichter Don Facundo is een levendige rum met tonen van honing, vanilla en eiken specerijen.

 

Deze rum die vier jaar ongestoord mocht rijpen op eiken vaten in het tropische klimaat van Puerto Rico, leent zich uitstekend om te pairen met de Franklin & son ginger ale.

 

Deze ginger ale die reeds tal van internationale prijzen won, combineert de kruidigheid van gember met een perfect evenwicht aan suiker wat het geheel zeer toegankelijk maakt.

 

De afwerking met limoen geeft dit geheel de nodige frisheid…genieten is dit !

Perfect serve

  • 5 cl Bacardi anejo cuatro
  • 12,5 cl Franklin & sons ginger ale
  • 2 partjes limoen squeezen en toevoegen aan de cocktail

Bacardi anejo cuatro met Franklin & sons ginger ale

Deze vier jaar oude golden rum die geïnspireerd is op het original recept van oprichter Don Facundo is een levendige rum met tonen van honing, vanilla en eiken specerijen.

 

Deze rum die vier jaar ongestoord mocht rijpen op eiken vaten in het tropische klimaat van Puerto Rico, leent zich uitstekend om te pairen met de Franklin & son ginger ale.

 

Deze ginger ale die reeds tal van internationale prijzen won, combineert de kruidigheid van gember met een perfect evenwicht aan suiker wat het geheel zeer toegankelijk maakt.

 

De afwerking met limoen geeft dit geheel de nodige frisheid…genieten is dit !

Perfect serve

  • 5 cl Bacardi anejo cuatro
  • 12,5 cl Franklin & sons ginger ale
  • 2 partjes limoen squeezen en toevoegen aan de cocktail