Martini bianco met Franklin & sons rosemary

In 1920 werd in Italië voor het eerst “ mezzo e mezzo” (vrij vertaald: “half om half” ) geserveerd.

Met het mixen van vermouth en soda was een klassiek Italiaans recept geboren.

Maar de kruiden in de vermouths van martini passen nog beter bij de bitterzoete smaak van tonic.

 

Wanneer we niet zomaar een tonic nemen maar de Franklin & sons rosemary tonic with black olives blijkt dit zachte rozemarijn- aroma een perfecte partner te zijn.

De bitterheid van de zwarte olijven balanceert wondermooi met de zoete toetsen van de vermouth.

 

Omdat deze combinatie zo licht en verfrissend is, kan het apéritief de ganse avond doorgaan !  

Perfect serve

  • ½ Martini bianco
  • ½ Franklin & sosn rosemary tonic with black olives
  • Afgewerkt met een paar zwarte olijven en een takje rozemarijn 

Martini bianco met Franklin & sons rosemary

In 1920 werd in Italië voor het eerst “ mezzo e mezzo” (vrij vertaald: “half om half” ) geserveerd.

Met het mixen van vermouth en soda was een klassiek Italiaans recept geboren.

Maar de kruiden in de vermouths van martini passen nog beter bij de bitterzoete smaak van tonic.

 

Wanneer we niet zomaar een tonic nemen maar de Franklin & sons rosemary tonic with black olives blijkt dit zachte rozemarijn- aroma een perfecte partner te zijn.

De bitterheid van de zwarte olijven balanceert wondermooi met de zoete toetsen van de vermouth.

 

Omdat deze combinatie zo licht en verfrissend is, kan het apéritief de ganse avond doorgaan !  

Perfect serve

  • ½ Martini bianco
  • ½ Franklin & sosn rosemary tonic with black olives
  • Afgewerkt met een paar zwarte olijven en een takje rozemarijn